Over Miiek

Miiek is een klein bedrijfje opgezet door Annemieke in 2014. Wat als amatueristisch idee begon werd steeds serieuzer & daar hoort dan ook een eigen website / shop bij. Veel mensen vragen zich af waar de dubbele i in Miiek vandaan komt... Die dubbele ''i'' is een knipoog naar een plan wat ik ooit met een vriendin had, maar die we beide ontgroeit zijn!

Na een 4 jarige opleiding als 'specialist Natuur en Vormgeving' heb ik veel ervaring op mogen doen in het bloemen vak. Zo heb ik daar totaal 7 jaar in gewerkt. Uiteindelijk wilde ik meer nieuwe dingen leren en werk ik nu (naast Miiek) op een kantoor met uitgebreidde werkzaamheden. Van sitemanager tot foto's bewerken, evenementen organiseren, marketing communicatie, personal assistant en nog vele andere dingen.

Creatief bezig zijn en met mijn handen werken is iets wat ik het liefste doe! Mijn eigen producten maken is dan ook wel echt een ''uit de hand gelopen'' hobby. We blijven nieuwe dingen uit proberen om onze klanten nieuwschierig te houden. Ik houd zelf van mooie en unieke producten en dat proberen we met Miiek neer te zetten. Maar Miiek is meer dan alleen een webshop!

Wat is er allemaal mogelijk bij en met Miiek..?
Heb je een leuk project maar heb je een freelance bloemstylist nodig? Of een styling project van bijvoorbeeld een fotoshoot?
Of heb je een gaaf idee voor je bruiloft? Wil je hulp tijdens je werkzaamheden op een beurs? Heb je een leuk plan en zoek je iemand voor de uitwerking? Zoek je iemand die een leuke workshop geeft of wil je er eentje volgen?

We hebben inmiddels al aardig wat ervaring op mogen doen tijdens verschillende projecten. (Zie hieronder) Mocht je interesse hebben in onze hulp of heb je iets leuks gezien in ons portfolio... Neem dan gerust contact met ons op!!

Liefs, Annemieke
 

 

© 2014 - 2021 Miiek decoration | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel